ЗСУ звільнили кілька населених пунктів навколо міста Ізюм

ЗСУ звільнили кілька населених пунктів навколо міста Ізюм

Укрінформ
ЗСУ звільнили низку населених пунктів навколо міста Ізюм у Харківській області.

Про це сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів, речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, повідомляє Укрінформ.

«Так, я можу підтвердити. Низку населених пунктів у результаті інтенсивних бойових дій українськими військовими було звільнено. Більше інформації дати не можу», - сказав він.

Мотузяник зауважив, що саме на Слобожанському напрямку місто Ізюм і його околиці є місцями найбільшого скупчення російських підрозділів.

«Саме звідти, у тому числі, вони намагатимуться розвинути наступ на схід», - додав він.

Речник МОУ також наголосив, що армії потрібна зброя.

«Європа має розуміти, що сьогодні Україна обороняє не лише свою територію. Вона обороняє і територію Європи, і весь цивілізований світ», - заявив він.

Насамперед ідеться про броньовану техніку, засоби ППО, аби прикрити українські міста, які рф регулярно обстрілює ракетами.

Читайте також: Ворог зосередив біля Ізюма до 22 батальйонних тактичних груп

«Нам не завадять і засоби контрбатарейної боротьби, і засоби електронної розвідки. Ми будем вдячні за будь-яку допомогу», - сказав Мотузяник.

Як повідомляв Укрінформ, Ізюм є найгарячішою точкою протистояння ЗСУ російській навалі на Харківщині. За даними українського Генштабу, у районі цього міста російські загарбники зосередили до 22 батальйонних тактичних груп. ЗСУ успішно відбивають атаки, знищують ворожу техніку та живу силу противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-