На Миколаївщині під час обстрілів загарбників поранено 39 людей

На Миколаївщині під час обстрілів загарбників поранено 39 людей

Укрінформ
На Миколаївщині за минулу добу під час ворожих обстрілів дістали поранення 39 людей.

Про це повідомляє в Телеграмі голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 39 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Абсолютна більшість – цивільні люди", - написала Замазєєва.

Вона зазначила, що загарбники вчора обстрілювали житлові квартали Миколаєва, де немає військових об’єктів. Одна з ракет прилетіла на територію обласної онкологічної лікарні. Продовжили окупанти наносити удари і сьогодні.

Читайте також: Агресор кидає все на штурм Маріуполябої набирають люті

Усі постраждалі доставлені до медичних закладів і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 302 громадянина, що постраждали від атак загарбників на Миколаївщину.

Як повідомляв Укрінформ, 15 квітня внаслідок обстрілів Миколаєва касетними снарядами 5 людей загинуло та 15 було поранено.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-