На Херсонщині внаслідок обстрілів загинули двоє цивільних, троє - поранені

На Херсонщині внаслідок обстрілів загинули двоє цивільних, троє - поранені

Укрінформ
На тимчасово захопленій російськими військами Херсонщині загинули двоє цивільних та троє отримали поранення внаслідок ранкових обстрілів в Таврійську.

Про це 15 квітня повідомила у Фейсбуці Каховська міська рада, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку в Каховці було неспокійно. П’ятеро цивільних мешканців… поступило в Каховську міську лікарню. Двоє вбитих, троє поранених (з них один у важкому стані в реанімації, 2 - середньої важкості). У всіх поранення від осколків», - ідеться у повідомленні.

Як пояснили лікарі, мешканці вийшли подивитися на збиту ракету, внаслідок чого самі потрапили під обстріли.

«Звертаємось до всіх каховчан і мешканців нашої Каховської громади. Якщо чуєте постріли або вибухи, не чекайте повідомлень, не підходьте до вікон, не вибігайте на вулицю, аби зафіксувати», - наголосили в міськраді.

Читайте також: На Запоріжжі внаслідок артобстрілу Василівки одна людина загинула, п'ятеро поранені

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-