На Запоріжжі внаслідок артобстрілу Василівки одна людина загинула, п'ятеро поранені

На Запоріжжі внаслідок артобстрілу Василівки одна людина загинула, п'ятеро поранені

Укрінформ
У Василівці, що в Запорізькій області, в результаті артилерійського обстрілу з боку російських загарбників, загинула одна людина, ще п'ятеро - отримали поранення. Пошкоджено залізничне депо.

Про це у Телеграмі повідомляє речник Запорізької ОВА Іван Арєф'єв, передає Укрінформ.

«У результаті артилерійського обстрілу міста Василівка з позицій збройних сил російської федерації, що ймовірно, розташовані в смт. Михайлівка та с. Орлянське, було пошкоджено кілька жилих будинків у центрі міста та приватний сектор (так звана «колхозка»), знищено продуктовий магазин та пошкоджено депо на залізничній станції «Таврійськ». Внаслідок російського обстрілу 1 людина загинула, а 5 отримали поранення», - йдеться у дописі.

Також, за наявною інформацією, представник ЗС рф планує 15 квітня відправити ЗМІ окупаційних військ на територію Василівки. Мета - створювати для федерального телебачення російської федерації пропагандистські матеріали, що повинні дискредитувати ЗС України.

Читайте також: росіяни нищать Донеччину - під ударами практично всі населені пункти вздовж лінії фронту

Як повідомляв Укрінформ, у Василівці вчора з 15-ї години тривали обстріли з боку російської армії. Ворожі снаряди потрапляли на території приватних будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-