Морпіхи «приземлили» ворожий БПЛА та заразом підстрелили його розрахунок

Морпіхи «приземлили» ворожий БПЛА та заразом підстрелили його розрахунок

Фото
Укрінформ
Підрозділ 501-го окремого батальйону морської піхоти зміг "приземлити" російський БПЛА "Орлан-10", а згодом завдати поранень групі окупантів.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Морпіхи "відпрацювали", після чого БПЛА впав за декілька кілометрів. Туди одразу висунулася група, яка виявила російських окупантів. Ті, під прикриттям бронетранспортера, намагалися забрати свій безпілотник. Морпіхи не розгубилися, обійшли "евакуаторів" з флангів та дали бій. Як тільки особини в російській формі почули перші постріли, одразу ж накивали п'ятами. І це не дивлячись навіть на те, що їх прикриває БТР. В результаті, двох загарбників поранено, одного з них - важко. На жаль, їм вдалося втекти - поки що. Але безпілотник вони все ж таки не забрали», - повідомили в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації з 24 лютого по 14 квітня втратили в Україні орієнтовно 19 900 осіб. Також ворог втратив танків 753 одиниці, бойових броньованих машин –1968, артилерійських систем – 366, РСЗВ – 122, засобів ППО – 64, літаків – 160, гелікоптерів – 144, автомобільної техніки - 1437, кораблів / катерів - 7, цистерн з ПММ - 76, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 134, спеціальної техніки - 25, пускових установок ОТРК/ТРК – 4. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-