На Харківщині за добу - 53 ворожі обстріли, загинули семеро людей

На Харківщині за добу - 53 ворожі обстріли, загинули семеро людей

Укрінформ
На Харківщині внаслідок російських обстрілів за добу загинуло семеро людей, у лікарні також померла дворічна дитина, яка дістала поранення кілька днів тому.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За минулу добу окупаційні війська завдали приблизно 53 ударів із артилерії та РСЗВ. На жаль, за добу по області унаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирні жителі, з них троє дітей. Загинули 7 людей. Дворічний хлопчик, який дістав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні», - зазначив голова ОВА.

За його словами, Збройні сили тримають позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння. «Маємо успіхи по Роганському, Дергачівському напрямках. По Ізюмському - наші ЗСУ постійно ведуть бої, щоб не пропустити ворога до Донецької та Луганської областей», - зазначив Синєгубов.

На його переконання, підстав для евакуації в Харкові немає. «Наші ЗСУ щодня знищують багато техніки та живої сили росіян, вірте нашим захисникам та зберігайте спокій», - закликав керівник регіону.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-