Рашисти обстріляли село на Запоріжжі фосфорними бомбами

Рашисти обстріляли село на Запоріжжі фосфорними бомбами

Укрінформ
У Пологівському районі окупанти обстріляли фосфорними бомбами село Новоданилівка, загорівся будинок.

Про це у Фейсбуці написав речник ОВА Іван Арєф’єв, передає Укрінформ.

“У результаті артобстрілу фосфорними боєприпасами в селі Новоданилівка Пологівського району загорівся дах житлового будинку по вулиці Хрусталькова. Підрозділи ДСНС Запорізької області ліквідували наслідки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Пологівському напрямку противник намагається утримати захоплену територію, проводить повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами, обстрілює українських військових і місцеве населення із реактивних систем залпового вогню.

В ОВА додають, що на сьогоднішній день, залишається високою загроза застосування противником ракетного озброєння по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території Запорізького краю, а також ймовірність активізації дій російських окупантів із метою просування до міста Запоріжжя.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок у Пологівському районі області відбувся важкий бій, що тривав п’ять із половиною годин. Окремі підрозділи Запорізької бригади територіальної оборони вийшли на визначені позиції і зайняли частину населеного пункту, який був запланований для звільнення від загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-