Де дивитися благодійні матчі київського «Динамо»

Де дивитися благодійні матчі київського «Динамо»

Укрінформ
Протягом квітня – червня 2022 року заплановані благодійні товариські матчі «Динамо» з провідними клубами Європи. Матчі можна дивитися на телеканалах, що не задіяні у трансляції телемарафону «Єдині новини», зокрема «ТЕТ» і «2+2».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Мета проведення змагань - підтримка нашої держави, інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів гуманітарної допомоги для людей, які постраждали від війни, розв’язаної російським агресором. Тож трансляції благодійних матчів «Динамо» (Київ) із командами «Боруссія» (Дортмунд, Німеччина), ПСЖ (Париж, Франція), «Стяуа» (Бухарест, Румунія), «Барселона» (Іспанія), «Мілан» (Італія), «Бенфіка» (Лісабон, Португалія), «Аякс» (Амстердам, Нідерланди), «Спортінг» (Лісабон, Португалія) та «Базель» (Швейцарія), будуть показані на українських телеканалах», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, ТОВ «ТРК «Студія 1+1», м. Київ, звернулося до Національної ради з проханням про тимчасовий відступ від умов програмних концепцій мовлення двох каналів, щоб мати змогу показати ці матчі українським глядачам. Зважаючи на обставини, пов’язані з веденням активних військових дій в Україні, Національна рада листом надала згоду на запропоновані зміни, зокрема для «ТЕТ» і «2+2», пов’язані з трансляцією благодійних матчів цієї серії. Зміни будуть враховані при здійсненні регулятором своїх повноважень.

Читайте також: На благодійній акції у Варшаві зібрали €10,1 мільярда для допомоги українцям

Як повідомляв Укрінформ, Київське «Динамо» оголосило про проведення десяти товариських матчів під девізом Match for Peace! Stop the War! з європейськими футбольними клубами. Матчі проводитимуть з квітня по червень. Усі товариські матчі «Динамо» будуть показані в ефірі українських та європейських телеканалів. До проєкту буде також залучено зірок українського мистецтва, які підтримають благодійну місію клубу.

Раніше повідомлялося, що в Україні призупинено всі футбольні змагання у зв'язку з повномасштабним вторгненням російських військ на територію країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-