У бою з рашистами загинув герой-десантник «Балу»

У бою з рашистами загинув герой-десантник «Балу»

Фото
Укрінформ
Герой-десантник Володимир Балюк, який обіймав одну з ключових посад у бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України, героїчно загинув у бою з рашистськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє командування ДШВ ЗСУ.

«5 квітня на півдні України під час бою з переважаючими силами противника Володимир Балюк героїчно загинув… У бою він особисто знищив дві ворожі БМД та чимало живої сили противника... “Балу”, ми завжди будемо тебе пам’ятати! Ми помстимося за тебе, брате!», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сержант Володимир Балюк був взірцевим представником сучасного сержантського корпусу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У нього була висока професійна підготовка, чималий бойовий досвід та участь у міжнародних навчаннях.

Він обіймав одну з ключових посад у бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України – був головним сержантом десантно-штурмової роти.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України успішно підірвали черговий танк противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-