Ворог продовжує хаотично обстрілювати Харків, за ніч - 27 ударів по житлових кварталах

Ворог продовжує хаотично обстрілювати Харків, за ніч - 27 ударів по житлових кварталах

Укрінформ
Російські загарбники продовжують хаотично обстрілювати м. Харків і м. Дергачі, найгарячішою точкою в регіоні залишається м. Ізюм.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Знову вночі російські окупанти нанесли близько 27 ударів із різних видів зброї по житлових кварталах Харкова та населених пунктах області. Постраждали райони ХТЗ, Північної Салтівки, П’ятихаток, Малої Рогані, Дергачів. Ворог хоче нас деморалізувати та продовжує наносити хаотичні удари по цивільній інфраструктурі», - повідомив Синєгубов.

Найгарячішою точкою, зауважив голова ОВА, залишається місто Ізюм. «Там наші Збройні сили тримають позиції, тримають оборону і нищать ворога. Вночі було знищено ворожий вертоліт К-52. Також знищено колону ворожої техніки, танків, які намагалися прорватися в напрямку Барвінкового. Їм це не вдалося, і ворог знову зазнав великих втрат техніки та особового складу», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: З обстріляної рашистами балаклійської лікарні вдалося евакуювати 18 пацієнтів

У районі Ізюму продовжуються евакуаційні заходи.

Також голова просить мешканців регіону та обласного центру не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та одразу ховатися в укриття - небезпека не минула, ризик у тому числі авіаударів залишається.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові рятувальники у ніч на 6 квітня здійснили 5 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-