За добу Харківщину обстріляли 54 рази, загинули шестеро людей

За добу Харківщину обстріляли 54 рази, загинули шестеро людей

Укрінформ
За минулу добу Харків та область окупанти обстріляли 54 рази із різних видів зброї, шестеро людей загинули, також є поранені.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За минулу добу окупанти нанесли 54 удари з різних видів зброї дальньої дії: артилерійські удари, мінометні і танкові обстріли, обстріли з РСЗВ. Постраждали райони Салтівки, П’ятихатки, Олексіївки, Холодної Гори, Дергачі, Барвінкове, Чугуїв. Серед мирного населення є постраждалі внаслідок учорашніх денних обстрілів у Харкові та Чугуєві. У Харкові та районі - 4 загиблих, 3 людей госпіталізовані. У Чугуївському районі - 2 загиблих, 5 осіб поранені», - повідомив Синєгубов.

Він зазначив, що жителям Барвінкового та Лозової рекомендовано виїздити.

«Харківщина готова до будь-яких сценаріїв, наші Збройні Сили України на позиціях та обороняють область. Ми ж маємо тримати міцний тил», - сказав Синєгубов.

Читайте також: Ворог зосередився на підготовці наступальної операції на сході України

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича, загальна обстановка на фронтах характеризується тим, що противник дещо втратив наступальний потенціал і зараз займається поповненням, перекиданням, перегрупуванням своїх військ із намаганням продовжити наступ в районі зони ООС, міста Маріуполь, у районі Харківщини

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-