Соратника путіна Козака просить зупинити війну його вчителька з Кіровоградщини

Соратника путіна Козака просить зупинити війну його вчителька з Кіровоградщини

Відео
Укрінформ
На Кіровоградщині до заступника голови путінської адміністрації Дмитра Козака звернулись його класна керівниця та двоюрідна сестра. Соратник російського режиму народився у с.Бандуровому.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга і оприлюднив відеозвернення жінок, передає Укрінформ.

«На цьому відео до заступника голови путінської адміністрації Козака звертаються класна керівниця і двоюрідна сестра, які живуть на Кіровоградщині. Сам соратник нелюда народився у Бандуровому», - зазначив Шульга.

Він висловив переконання, що той «Діма» їх не слухатиме.

«У такої сволоти немає нічого святого: ні роду, ні Батьківщини. Кожна московитська тварюка відповість за Маріуполь, за Бучу, за Ірпінь, за Гостомель, за Чернігів і всі інші зруйновані міста й закатовані українські душі», - переконаний голова облради.

У відео до Козака звернулась його класна керівниця Наталя Гаврилова.

«На коліна б перед всією Україною стала б і попросила б пробачення за те, що щось не додала тобі у вихованні, щось упустила… Я не розумію цієї війни», - зізнається Гаврилова.

Натомість двоюрідна сестра Козака просить брата допомогти закінчити цю війну у пам’ять про їхню бабуню.

«У нас війна і, якщо ти можеш, поможи нам, щоб у нас закінчилась війна, бо в нас дітей ґвалтують, жінок ґвалтують ... Побили всі міста. Будинків немає… Люди виїжджають… дуже в нас тяжко», - говорить сестра Козака.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-