російські війська обстріляли Харків, є загиблі та поранені

російські війська обстріляли Харків, є загиблі та поранені

Укрінформ
Російські війська обстріляли Слобідський район Харкова, внаслідок чого поранено щонайменше 23 людини, зокрема діти, є загиблі.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Увечері окупанти обстріляли Слобідський район Харкова. На жаль, є загиблі та постраждалі серед мирного населення. На зараз 23 постраждалі, серед них є діти. Інформація про кількість (жертв - ред.) ще встановлюється», - йдеться у дописі.

Крім того, зазначив Синєгубов, є загрози ракетних ударів у Лозівській громаді. Влада рекомендує евакуювати населення. Завтра електропоїздом планується вивезти лозівчан у напрямку Полтавщини.

За словами Синєгубова, найгарячіше зараз на Ізюмському напрямку, там ЗСУ ведуть активні бої з окупантами. Сьогодні в районі Ізюма повітряні сили ЗСУ збили російський бомбардувальник Су-34, пілота взяли в полон.

Голова ОВА зазанчив, що в області постійно працюють над забезпеченням гуманітарною допомогою. Харківська область отримала від уряду Польщі понад 600 тонн продуктів харчування, уже розпочато розподіл вантажів на громади.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-