На Миколаївщині російські загарбники з початку війни пошкодили 1756 об’єктів

На Миколаївщині російські загарбники з початку війни пошкодили 1756 об’єктів

Укрінформ
На Миколаївщині російські війська із початку повномасштабного вторгнення в Україну частково або повністю пошкодили 1756 об’єктів.

 Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 2 квітня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 1756 об’єктів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, постраждали: 1304 об’єкти житлового фонду, 12 медичних установ, 79 навчальних та 24 культурних закладів,17 промислових підприємств, об’єкти життєзабезпечення: газо - 74, електро - 164, водо - 7, теплопостачання – 6 та інші невійськові об’єкти – 69.

Наразі в області від електропостачання відключено 85 населених пунктів повністю та 4 частково в Миколаївському та Баштанському районах. Тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-