Відкриті дев'ять гуманітарних коридорів: Верещук назвала маршрути

Відкриті дев'ять гуманітарних коридорів: Верещук назвала маршрути

Укрінформ
У п'ятницю, 1 квітня, відкрито 9 гуманітарних коридорів для евакуації.

Про це віцепрем’єр-міністр – міністр з питань тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

Урядовець також оприлюднила маршрути гуманітарних коридорів.

Зокрема, з Маріуполя до Запоріжжя на приватному транспорті: Маріуполь – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя.

Евакуація з Енергодара до Запоріжжя на приватному транспорті здійснюватиметься за маршрутом: Енергодар – Дніпрорудне – Василівка – Запоріжжя.

Евакуація з Бердянська до Запоріжжя - за маршрутом Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя. По маршруту прямуватимуть автобуси та приватні автомобілі.

Крім того, 1 квітня працює гумкоридор Мелітополь–Запоріжжя за маршрутом Мелітополь – Василівка – Запоріжжя. По маршруту прямуватимуть автобуси та приватні автомобілі.

Евакуація Рубіжне – Бахмут здійснюється за маршрутом Рубіжне – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Бахмут. З села Нижнє в Бахмут людей везтимуть за маршрутом Нижнє – Гірське – Лисичанськ – Бахмут. Жителів Сєверодонецька евакуюватимуть в Бахмут за маршрутом Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Бахмут.

Людей із Попасної та Лисичанська евакуюють у Бахмут.

Як повідомлялося, 31 березня трьома гуманітарними коридорами вдалося евакуювати 1458 людей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-