Внаслідок артобстрілу Лисичанська загарбниками поранені двоє дітей

Внаслідок артобстрілу Лисичанська загарбниками поранені двоє дітей

Укрінформ
У Лисичанську внаслідок артобстрілу з боку російських загарбників поранень зазнали чоловік і жінка та двоє їхніх дітей, яких у важкому стані госпіталізовано до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Унаслідок артилерійського обстрілу Лисичанська, який ворог завдав близько 10:00, було поранено чотирьох членів родини. Батьки отримали вогнепальні осколкові поранення. Їх стан стабілізувався. Набагато важча ситуація з дітьми. Вони в тяжкому стані перебувають в місцевій лікарні», - написав очільник області.

Він зазначив, що у дівчинки 2020 року народження - вогнепальне осколочне поранення черевної порожнини з евентрацією кишківника, вогнепальні осколкові поранення обох ніг з пошкодженням кісток і судинно-нервових пучків. У її братика 2014 року народження – множинні вогнепальні осколкові поранення з розмноження обох стоп та обох гомілок.

«З великою ймовірністю, за словами лікарів, на дітей очікує ампутація обох нижніх кінцівок. У ці хвилини медики борються за їхні життя», - пояснив Гайдай.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-