Повітряні сили ЗСУ за добу знищили чотири ворожі літаки, вертоліт і дві крилаті ракети

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили чотири ворожі літаки, вертоліт і дві крилаті ракети

Укрінформ
Повітряні сили Збройних сил України за минулу добу збили чотири російські літаки, один вертоліт, два безпілотники та дві крилаті ракети.

Про це командування ПС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що доба 27 березня спершу видалась відносно спокійною в повітряному просторі. Втім уже зранку на Харківщині був збитий один літак, імовірно винищувач-бомбардувальник Су-34, а на Київщині – вертоліт та БпЛА російських загарбників.

"Загострення обстановки почалось ближче до 22 години – по всій країні заревіли повітряні тривоги! Масований авіаналіт російські окупанти здійснили з півночі Київщини, де втратили одразу три літаки. По ряду об’єктів інфраструктури України окупанти завдали ударів крилатими ракетами, дві – збито протиповітряною обороною", - зазначили у ПС ЗСУ.

По наземних цілях продовжує працювати авіація Повітряних Сил, яка здійснила кілька авіанальотів на ворожі війська під прикриттям винищувачів.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня російські загарбники відмовилися від наступальних дій в районі міста Суми, намагаються провести перегрупування та відвести підрозділи на інші напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-