На Харківщині внаслідок обстрілів за добу загинули п'ятеро дорослих і дві дитини

На Харківщині внаслідок обстрілів за добу загинули п'ятеро дорослих і дві дитини

Укрінформ
У селі Оскіл на Харківщині внаслідок обстрілів з боку російських загарбників 27 березня загинуло п'ятеро дорослих і дві дитини, ще п'ятьох людей поранено.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

"За добу обстрілів окупантами с. Оскіл загинуло 7 людей, 5 - поранено", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 27 березня російські військовослужбовці здійснили артилерійський обстріл Оскола Ізюмського району Харківської області. Внаслідок цього пошкоджено будинок, загинуло 4 особи, серед них 7-річний хлопчик. Крім того, поранення дістала 4-річна дитина.

Крім того, в інших частинах села під час обстрілів загинули ще 3 людини, серед яких 16-річний хлопець. Чотири особи зазнали поранень.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування триває.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. За браком військових успіхів вони вдаються до терору проти цивільного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-