На Луганщині через російські обстріли загинула дитина, ще одна травмована

На Луганщині через російські обстріли загинула дитина, ще одна травмована

Укрінформ
У с.Борівському на Луганщині внаслідок російських обстрілів 27 березня загинула дитина, ще одна дитина і дорослий травмовані. 

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

"Унаслідок обстрілів Борівського знайдено загиблу дитину, ще двоє осіб поранено, з них одна дитина", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що ворог прицільно обстрілював Сєверодонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Борівське, Воєводівку. Зруйновано 12 будівель – чотири багатоповерхівки, п'ять приватних будинків та інші споруди. Постраждав ще один оптовий склад у Сєверодонецьку. Упродовж дня сталося три пожежі у житловому фонді області – з-під завалів врятовано шістьох мешканців.

Також збільшується кількість знеструмлень. Через бойові дії на Луганщині вимкнено 600 трансформаторних підстанцій, 14 населених пунктів без світла частково, 21 повністю – загалом 101 526 споживачів.

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-