На Донеччині від обстрілів агресора загинула дитина, ще одна поранена

На Донеччині від обстрілів агресора загинула дитина, ще одна поранена

Укрінформ
На Донеччині сьогодні, 25 березня, від обстрілів російського агресора ще одна дитина загинула, одна була поранена. Крім того, поранені п’ятеро дорослих цивільних.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Весь день росіяни жорстоко обстрілюють мирне населення на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. У Максимільянівці загинула 1 дитина, 3 людей дістали поранення. Є також двоє поранених в Авдіївці (серед них – одна дитина) та один поранений у Мар’їнці», - написав очільник області.

Він зазначив, що сьогодні вдалося уточнити інформацію щодо 1 загиблого та 3 поранених у Маріуполі, хоча наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Згідно з інфографікою, яку опублікував Кириленко, загалом на 25 березня (на 20.00), починаючи з 24 лютого на Донеччині від дій російських загарбників загинули 127 та були поранені 512 мирних мешканців регіону.

«Те, що коять росіяни на Донеччині, – це чистий тероризм! І відповідати вони за все будуть як терористи», - наголосив голова ОВА.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-