Війська рф за добу 76 разів обстріляли міста на Луганщині, є загиблі

Війська рф за добу 76 разів обстріляли міста на Луганщині, є загиблі

Укрінформ
У Луганській області війська рф упродовж доби 24 березня здійснили 76 артилерійських та авіаційних обстрілів низки міст, унаслідок чого є загиблі і поранені.

Як передає Укрінформ, про це поінформувала у Телеграмі пресслужба Національної поліції України (НПУ).

«​​Протягом минулої доби окупаційні війська здійснили 76 артилерійських та авіаційних обстрілів міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна та Кремінна, Новотошківське. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед мирних мешканців», - уточнюється у повідомленні.

За даними НПУ, обстрілами було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки місцевих мешканців, будівлі об'єктів культури, магазини, гаражі та інші об'єкти інфраструктури. У деяких будинках після обстрілів розпочались пожежі.

Зі свого боку поліцейські продовжують працювати у посиленому режимі в умовах воєнного стану та документують всі факти військових злочинів.

«На сьогодні повністю або частково залишаються знеструмленими 35 населених пунктів області, без газопостачання – 27. Учора вдалось евакуювати майже 500 мешканців області», - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Перше фото facebook.com/sergey.gaidai.loga

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-