«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: у новому випуску – посередництво Анкари й «Байрактари»

«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: у новому випуску – посередництво Анкари й «Байрактари»

Відео
Укрінформ
У п’ятницю, 25 березня, зустрічайте черговий випуск передачі "По цимбалах з Романом Цимбалюком". Цього разу – розмова з власним кореспондентом Укрінформу в Анкарі Ольгою Будник.

В прямому ефірі на ютуб-каналі Укрінформу мова піде про легендарні "Байрактари" у протидії російським загарбникам, позицію Туреччини у російсько-українській війні та спроби офіційної Анкари виступити у ролі посередника для досягнення миру.

Крім того, йтиметься про закриття Туреччиною проток Босфор та Дарданелли для військових кораблів – відповідно до дії положень конвенції Монтре в умовах війни, про енергетичні питання, санкції, міграційну кризу і досвід Туреччини з прийому мігрантів.

Йтиметься і те, чи варто їхати до Туреччини українцям, які змушені залишити домівки через російську збройну агресію. І про що слід подбати, якщо є намір їхати саме в цю країну.

Як повідомлялося, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач "По цимбалах з Романом Цимбалюком", присвячених українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-