Бійці «Азова» за два дні знищили в Маріуполі чотири ворожі БТР

Бійці «Азова» за два дні знищили в Маріуполі чотири ворожі БТР

Укрінформ
Протягом двох останніх днів бійці полку «Азов» у Маріуполі знищили чотри ворожі БТР та іншу техніку.

Про це повідомив заступник командира полку «Азов» з позивним «Калина» у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Маріуполі кожен день - це день смерті, день героїчної боротьби наших військових із переважаючими силами противника... Навіть у повному оточенні «азовці» за останні два дні знищили чотири БТР, іншу техніку, ворожу піхоту, узяли полоненого та зберегли йому здоров'я та життя», - сказав боєць.

Він наголосив, що Україна воює згідно з правилами ведення війни, водночас росія використовує надпотужні авіабомби, які призводять на величезних руйнувань. Крім того, за його словами, з'являється інформація про можливе застосування росією у Маріуполі хімічної зброї, як це було в Сирії.

«Ці варвари захоплюють звичайних людей і під примусом вивозять їх до рф, забирають документи, направляють їх на північ та у східні регіони країни-агресора. Хіба вам це не нагадує концентраційні табори гітлерівської Німеччини чи ГУЛАГи сталінського режиму?» - наголосив заступник командира полку «Азов».

Нагадаємо, 24 березня полк «Азов»  заявив про знищення ворожої ББМ та трьох вантажівок.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська спричинили в Маріуполі страшну гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. Окрім танків і артилерії, місто обстрілюють російські десантні кораблі.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-