Погоджені сім гуманітарних коридорів - серед них із Маріуполя, Мелітополя та Макарова

Погоджені сім гуманітарних коридорів - серед них із Маріуполя, Мелітополя та Макарова

Відео
Укрінформ
На четвер, 24 березня, погоджено сім гуманітарних коридорів для евакуації населення.

Про це повідомила віцепрем’єр - міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні погоджено сім гуманітарних коридорів", - сказала Верещук.

Вона додала, що у Донецькій області буде евакуація з міста Маріуполь до міста Запоріжжя. Буде маршрут Бердянськ – Запоріжжя. Місце зборів: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27. Зокрема, 24 автобуси зараз знаходяться на в'їзді до міста Бердянськ, до них вже незабаром мають доєднатися ще 21 автобус, які з 6 години ранку виїхали з міста Токмак. Після проходження блокпосту на в'їзді до міста, автобуси відразу будуть подані до місця збору маріупольців і почнуть евакуацію. Бензовоз має оновити запаси пального на заправках для маріупольців в місті Бердянськ. Адреси для дозаправки: проспект Східний, 4а та вул.Мелітопольське шосе, 87б. Також будуть оновлені запаси продуктів і медикаментів в штабах допомоги маріупольцям.

Крім того, Верещук наголосила, що чекає обіцяного звільнення наших водіїв і рятівників з ДСНС у Мангуші.

У Запорізькій області, за словами Верещук, передбачена евакуація з міста Пологи до Запоріжжя. Місце зборів – міська рада. Автобуси для евакуації з 6 ранку вирушили з міста Токмак.

Також буде евакуація з міста Мелітополь до Запоріжжя. Місце зборів – пожежна частина №9 .Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Запоріжжя.

У Київській області гуманітарні коридори передбачені з селища Велика Димерка до Броварів. Місце зборів – Будинок сільради на вулиці Бобрицька,1. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів. Також буде евакуція з селища Богданівка до Броварів. Місце зборів – сільрада на вулиці Богдана Хмельницького, 219. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів.

З міста Макарів на Київщині до міста Житомир евакуюватимуть людей з місця збору - сільської ради, вул. Ростовського, 30. Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Біла Церква. З села Бервиця до міста Бровари. Місце зборів – з села Бервиця люди мають самостійно перейти до мосту між селами Мокрець та Заворичі, де переходять річку Трубеж в напрямку вулиці Радгоспна. Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Бровари.

Як повідомляв Укрінформ, протягом 23 березня в різних регіонах працювали сім із раніше погоджених дев'яти гуманітарних коридорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-