Агресор скидає на Луганщину ракети і фосфорні бомби, загинули четверо людей

Агресор скидає на Луганщину ракети і фосфорні бомби, загинули четверо людей

Фото, відео
Укрінформ
У ніч проти 24 березня російський агресор завдав містам Луганщини ракетних ударів та фосфорних бомбардувань. За добу в області пошкоджено чи повністю зруйновано 23 житлові будинки.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Обстрілів зазнали жителі Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська, Воєводівки... Ракетних ударів завдано по Лисичанську та Новодружеську, а на Рубіжне авіація рф почала скидати фосфорні бомби. Тому, на жаль, кількість жертв може бути значно більшою», - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначають, що дуже важкою ситуація залишається в Рубіжному, де тривають бої серед міста. Підтверджено загибель чотирьох людей, двоє з яких діти, шестеро поранені.

За добу в області пошкоджено чи повністю зруйновано 31 об’єкт, з яких 23 житлові будинки: 10 багатоповерхівок та 13 приватних. У 16 з них сталися пожежі.

Наразі знеструмленими залишаються 35 населених пунктів – 14 частково, 21 повністю. 101 526 споживачів перебувають без світла. Газопостачання відсутнє в 27 населених пунктах – у 22 повністю та у 5 частково. Загалом без газу близько 32 550 абонентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-