На Херсонщині агресори застосовують підрозділи росгвардії для терору населення

На Херсонщині агресори застосовують підрозділи росгвардії для терору населення

Дані Генштабу
Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях Херсонської області у зв’язку з мирними протестами проти окупації загарбники вдаються до терору місцевого населення.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Станом на 06:00 24 березня угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

За даними Генштабу, на жодному з них російським загарбникам не вдалося досягти успіху. Українські захисники стримують противника на зазначених напрямках, проводять стабілізаційну операцію та виконання завдань територіальної оборони.

Авіація ворога продовжує активні дії, завдає ударів з повітря. Зокрема протягом останньої доби зафіксовані понад 250 літако-вильотів (на 60 більше ніж 22 березня).

Основними цілями російських загарбників залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури в Київській, Чернігівській і Харківській областях.

Угруповання Повітряних сил ЗСУ здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття важливих об’єктів України та угруповань військ.

Так, за попередню добу були уражені 11 повітряних цілей ворога: сім літаків, один безпілотник, один вертоліт та дві крилаті ракети. Інформація про їх остаточне збиття уточнюється.

На тимчасово зайнятих територіях Херсонської області у зв’язку з мирними протестами проти окупації загарбники вдаються до терору місцевого населення, активно застосовують підрозділи росгвардії для запобігання проведенню акцій цивільної непокори окупаційній владі.

Противник продовжує втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках. Триває тотальний спротив українського народу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-