Війська рф обстріляли вже 58 «швидких», загинули шестеро медиків

Війська рф обстріляли вже 58 «швидких», загинули шестеро медиків

Укрінформ
Російські загарбники з початку широкомасштабного вторгнення обстріляли 58 машин екстреної медичної допомоги та вбили шістьох медиків.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Війна змінила життя кожного з нас. Війна змінила все: плани, пріоритети, думки. Ніколи не думав, що будемо діставати бронежилети для медичних працівників. Але через дії терористів з росії, які вже обстріляли 58 машин екстреної медичної допомоги та вбили 6 наших колег, ми вимушені робити й це», - зазначив він.

Ляшко розповів, що сьогодні передав першу частину бронежилетів працівникам екстреної медичної допомоги, які попри все, під кулями, рятують українців на межі зони активних бойових дій.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-