Росіянам не вдасться не те що взяти, а навіть наблизитися до Чернігова - Арестович

Росіянам не вдасться не те що взяти, а навіть наблизитися до Чернігова - Арестович

Відео
Укрінформ
Упродовж минулої доби положення і характер дій російських військ суттєво не змінилися, ведуться тактичні бої. 

Про це заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Протягом доби стан положення противника та характер дій противника і наших сил не змінилися суттєво, ідуть тактичні бої», - розповів він.

Арестович проінформував, що ворог продовжує атакувати Маріуполь, проте захисники міста чинять героїчний спротив, демонструючи високий воєнний професіоналізм.

Так, він нагадав, що у вівторок ними був знищений командир 810-ї бригади морської піхоти Чорноморського флоту пострілом українського снайпера.

«І це п’ята втрата на рівні командира полка і вище під Маріуполем, що показує, по-перше, жорстокість боїв, які там точаться, по-друге, високий професіоналізм захисників міста», - підкреслив радник керівника ОП.

Також, за його словами, тримаються Суми, Харків, Чернігів, Київ, міста в зоні ООС.

«Чернігів зараз місто, яке ворог намагається перетворити на другий Маріуполь. Там також немає води, світла, газопостачання, майже немає тепла. Але героїчні мешканці й оборонці Чернігова тримають оборону», - зазначив Арестович.

Він висловив думку, що російським загарбникам не вдасться «не те що взяти, а навіть наблизитися» до Чернігова.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-