Від початку війни з росією українські десантники знищили сотні загарбників

Від початку війни з росією українські десантники знищили сотні загарбників

Укрінформ
Воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України щодня та щохвилини продовжують знищувати сили російських окупаційних військ на всіх основних напрямках.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ДШВ ЗСУ.

«Агресор сповна відплатить за кожну українську сльозу, за кожну сироту та вдову, за кожен випущений снаряд, ракету та бомбу, за кожну зруйновану українську домівку, – зазначають десантники.

Наголошується, що підрозділи українського десанту з перших хвилин широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України успішно виконують бойові завдання на найбільш важливих напрямках, демонструючи мужність, героїзм та високий професіоналізм.

За словами пресслужби, за цей час “Марунові берети” знищили сотні російських окупантів та перетворили на металобрухт сотні тонн ворожої військової техніки.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 23 березня орієнтовно становлять: особового складу - близько 15600 осіб. Крім того, ворог втратив танків ‒ 517 одиниць, бойових броньованих машин ‒ 1578, артилерійських систем – 267, РСЗВ - 80, засобів ППО - 47, літаків – 101, гелікоптерів – 124, автомобільної техніки - 1008, кораблів / катерів - 4, цистерн з ПММ - 70, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 42, спеціальної техніки - 15.

Дані постійно оновлюються, оскільки підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Фото: ФБ Десантно-штурмові війська ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-