Минулої доби російські війська обстріляли північ Житомирщини

Минулої доби російські війська обстріляли північ Житомирщини

Укрінформ
Територіальні громади на півночі Житомирщини минулої доби знову потрапили під обстріл з боку російських військ.

Про це у відеозверненні повідомив начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, передає Укрінформ.

«Добре, що за вчора, при тому, що були постійні обстріли північних районів області – Коростенської, Малинської, Народицької територіальних громад, ніхто з людей не постраждав. Є невеликі руйнування будівель. В інших районах все минуло тихо і спокійно», - зазначив Бунечко.

Голова ОВА додав, що бізнес та підприємства області уже можуть повертатися до нормальної роботи. Зокрема це стосується Новограда-Волинського, Бердичівського, Житомирського районів та Житомира, де наразі спокійна ситуація.

Як повідомляв Укрінформ, територіальні громади на півночі Житомирщини піддаються обстрілам військами рф із реактивних систем залпового вогню «Град».

24 лютого за наказом президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-