Ворог накриває Луганщину «килимовими» обстрілами і намагається прорватися - ОВА

Ворог накриває Луганщину «килимовими» обстрілами і намагається прорватися - ОВА

Укрінформ
У Луганській області міста знаходяться під постійним ворожим вогнем, але з українським прапором.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ворог не просунувся. Міста під вогнем, але з українським прапором... Йшли бої в Рубіжному, Попасній та Кремінній, ворог не полишає спроби здійснити прорив саме в цих населених пунктах, проте безуспішно», - написав очільник області та додав, що за добу українські захисники знищили 300 загарбників.

Він зазначив, що досі російські загарбники розповсюджують фейк про повний контроль всієї Луганщини, але це їх «хворобливі вигадки».

«Орки здійснюють так звані «килимові» обстріли, страждають цілі житлові квартали. Маємо купу руйнувань, ДСНС не вистачає співробітників, аби встигнути на всі виклики щодо пожеж чи руйнувань внаслідок обстрілів», - наголосив керівник ОВА.

Він висловив надію, що білоруси не вступлять у російську ганьбу і не піднімуть зброю на українців.

«Для росіян - війна з Україною - злочин і ганьба, від яких вони не відмиються і через століття! Слава Україні! Переможемо орків!», - наголосив Гайдай.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-