Міноборони білорусі заявило про повернення бригади десанту в пункт постійної дислокації

Міноборони білорусі заявило про повернення бригади десанту в пункт постійної дислокації

Фото, відео
Укрінформ
Міністерство оборони Республіки білорусь повідомило, що військовослужбовці 38-ї гвардійської десантно-штурмової бригади Бреста повернулися в пункт постійної дислокації. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал відомства.

«Десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися в пункт постійної дислокації після успішного виконання завдання з посилення ділянок Державного кордону Республіки білорусь», - йдеться у повідомленні.

«Мотолько Хелп», яке займається моніторингом пересування білоруських військ, повідомили, що БТР рухаються Брестом — через це в місті частково перекритий рух.

Як повідомляв Укрінформ, в Генеральному штабі ЗСУ заявили, що загроза наступу військ з республіки білорусь на Волинському напрямку залишається високою, проте українські захисники готові дати відсіч.

Раніше в МВС поінформували, що російська військова техніка підходить до білоруського кордону, щоб з певними силами спробувати проникнути на територію України.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-