Українська ППО збила ворожий безпілотник у районі Одеси

Українська ППО збила ворожий безпілотник у районі Одеси

Укрінформ
У неділю, 20 березня, підрозділ Протиповітряної оборони ЗСУ збив над Одещиною ворожий безпілотник.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Підтверджено знищення ворожого безпілотника в небі Одещини. Дякуємо силам ППО ЗСУ», - зазначив Братчук.

Увечері в неділю теж звучали потужні постріли. «Працюють ППО ЗСУ. Вражини - в пекло», - пояснив речник оперативного штабу ОВА.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, коментуючи ситуацію, зазначив у відеозверненні в Телеграмі, що в неділю обстрілів Одещини не було – противник почав активно використовувати безпілотні літальні апарати в місті та області. "Але наша ППО працює, маємо підтвердження про збиття цих БПЛА", - сказав він.

Марченко також звернувся до російських військових: «З кожним днем ваших смертей все більше і більше, керівництву рф байдужа ваша доля. І здача в полон в Україні може стати для вас не просто порятунком, а й шансом на майбутнє. Прийміть єдино правильне рішення – складіть зброю і здайтеся. Інакше беззаперечна віра українського народу в перемогу перетворить вас на добрива для нашої землі».

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня поблизу Одеси теж було збито ворожий літальний апарат типу Орлан-10».

Російський президент путін 24 лютого розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-