На Житомирщині російські загарбники обстріляли шість сіл

На Житомирщині російські загарбники обстріляли шість сіл

Фото
Укрінформ
Минулої доби російські загарбники обстріляли шість сіл на території Народицької громади Житомирської області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Народицька селищна рада.

«19 березня о 5:50 здійснено авіаційний обстріл в смт. Народичі, внаслідок якого виникла пожежа в сільгосппідприємстві СТОВ «Зоря». Будівля зерноскладу зазнала руйнувань, зайнялися перекриття та покрівля на площі 500 кв. м», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, російські війська завдали авіаудар по селу Залісся, де пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди, по селу Мотійки, в якому руйнувань зазнали дві пилорами, а також по селу Христинівка, де загорілася трава. У всіх трьох населених пунктах немає світла та мобільного зв’язку.

На Житомирщині російські загарбники обстріляли шість сіл / Фото: Народицька селищна рада

У селі Славенщина внаслідок авіаобстрілу відбулося загоряння сухої трави в напрямку житлових будинків та газопроводу. Ракетний обстріл села Латаші пошкодив житлову будівлю та дві господарські споруди. У результаті обстрілу з вертольота села Закусили пошкоджені будівлі підприємця, житлові, будинки та господарчі споруди.

Унаслідок всіх обстрілів немає загиблих та травмованих.

Як повідомляв Укрінформ, територіальні громади на півночі Житомирщини продовжують обстрілювати війська російської федерації.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-