У білорусь перекинули війська з іншого кінця росії, аби поповнити втрати

У білорусь перекинули війська з іншого кінця росії, аби поповнити втрати

Укрінформ
Російські загарбники несуть значні втрати на території України. Для поповнення втрат угруповання східного воєнного округу на територію республіки білорусь перекинуті окремі підрозділи 155-ї окремої бригади морської піхоти з Владивостока та 40-ї окремої бригади морської піхоти з Петропавловська-Камчатського.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«В ході ведення бойових дій противник продовжує зазнавати значних втрат в особовому складі та техніці. Для прийому поранених військовослужбовців окупаційних військ використовується мережа закладів охорони здоров’я міста Гомель та Гомельської області республіки білорусь. Переважно для надання медичної допомоги окупантам використовуються лікарні, що мають у своєму складі операційні відділення. Планові операції для цивільного населення не проводяться. Для поповнення втрат угруповання східного воєнного округу на територію республіки білорусь перекинуті окремі підрозділи 155-ї окремої бригади морської піхоти (Владивосток) та 40-ї окремої бригади морської піхоти (Петропавловськ-Камчатський)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 19 березня орієнтовно становлять: особового складу – близько 14 400 осіб, танків ‒ 466, бойових броньованих машин ‒ 1470, артилерійських систем – 213, РСЗВ – 72, засобів ППО – 44, літаків – 95, гелікоптерів – 115, автомобільної техніки – 914, кораблів /катерів – 3, цистерн з ПММ – 60, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 17, спеціальної техніки – 11. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Упродовж минулої доби російські війська випустили по Україні 14 ракет, а також скоїли 40 авіанальотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-