Гайдай: На Луганщині ворог наступає безрезультатно, головні міста – під прапором України

Гайдай: На Луганщині ворог наступає безрезультатно, головні міста – під прапором України

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники наступають, але безрезультатно, головні міста області залишаються під прапором України.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Орки наступають, але безрезультатно, головні міста під прапором України. На Луганському напрямку противник намагався продовжити наступальні дії на визначених напрямках та діє в районах населених пунктів Терни, Червонопопівка, на околицях Рубіжного, Кудряшівки, Пурдівки, Осколонівки, Бобрового, Жолобка, Молодіжного, Новоолександрівки, Попасної, Троїцького, Санжарівки, Лозового, Доломітного, Зайцевого, Шумів, Широкої Балки, Озерянівки», – написав очільник області.

За його словами, ворог намагається вести штурмові дії та вогневі нальоти на переважній більшості напрямків. Основні зусилля зосереджує на спробах захопити населені пункти Сєвєродонецьк, Рубіжне та Попасна.

Гайдай уточнив, що в районах Сиротине та Метьолкіне російський агресор здійснював авіаційні удари по цивільних об’єктах, а у напрямку на Сєвєродонецьк – чергову безрезультативну спробу проведення наступальних дій.

"В районі Рубіжного, за підтримки артилерії, загарбники продовжують закріплюватись у західних та північно-західних частинах міста, здійснили перегрупування, але успіху не мав", - додав голова ОВА.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів міст і сіл. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-