Автобуси для евакуації маріупольців повернули до Запоріжжя через бойові дії

Автобуси для евакуації маріупольців повернули до Запоріжжя через бойові дії

Укрінформ
Колону автобусів, яка мала евакуювати маріупольців з Бердянська, повернули до Запоріжжя через бойові дії. 

Про це у Телеграмі поінформував в.о. міського голови Бердянська Олександр Свідло, повідомляє Укрінформ.

"Дев'ять автобусів, які мали приїхати сьогодні, не приїдуть. Через військові дії транспорт завернули назад, до Запоріжжя. Коли вони зможуть виїхати на Бердянськ - кажу як є: невідомо. Будемо інформувати, коли з'явиться хоч якась інформація", – зазначив він.

Свідло також уточнив, що до Бердянська приїхав бензовоз для заправлення автомобілів маріупольців, які на своєму транспорті намагаються виїхати спочатку до Запоріжжя, а потім до інших областей. Заправити транспорт можна 19 березня з 9 години ранку на заправках: Мелітопольське шосе, 87 та Східний проспект, 4а.

"Я дуже прошу враховувати: бензин завезли лише для заправлення автотранспорту маріупольців, щоб вони змогли продовжити евакуацію. Він для людей, яким нема де жити, у яких не залишилося нічого, які тікають від війни! Поставте себе на їхнє місце! Просто зрозумійте!" – резюмував він.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-