На Київщині за два дні знищено 10 диверсійних груп

На Київщині за два дні знищено 10 диверсійних груп

Укрінформ
На Київщині за останні два дні було знищено 10 ДРГ загальною чисельністю у 100 осіб.

Про це заступник начальника штабу командування Сухопутних військ Збройних сил України бригадний генерал Олександр Грузевич сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Створено ефективну, на мою думку, протидиверсійну систему. Тільки за останні два дні знайдено та знищено понад 10 груп ДРГ загальною чисельністю у понад 100 чоловік. Ці групи, як ви знаєте, закидалися вже давно, але спільними діями ми їх знаходимо та знищуємо», - сказав Грузевич.

За його словами, загалом з 24 лютого було знищено у столиці 35 диверсійних груп. «Можу вже запевнити, що органи СБУ, Збройні сили України та всі інші правоохоронні органи здійснюють протидиверсійні заходи, знищують їх. Як ви помітили, на наших вулицях стало трохи спокійніше. Менше чути стрільби, менше страху. І це відчувається по населенню», - додав бригадний генерал.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем. Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-