Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Коли путін не збрехав

Коли путін не збрехав

Укрінформ
З самого ранку – сенсація – нарешті, путін не збрехав, заявивши, що рф веде війну з Україною «за право бути і залишатися Росією»

Чи не занадто глобальна мета для «спецоперації», яку в мордорі досі не дозволено називати «війною»? Риторичне запитання. А так – жодних сумнівів немає, все так і є: вони воюють за своє право залишатися віроломною і кривавою тюрмою народів, за право нехтувати всіма правилами цивілізованих націй, наполягають на своїй «фантазії» залишатися таким собі осколком середньовіччя у 21-му столітті.

Щоправда, путін тут же й збрехав, додавши, що вони ще й воюють… "за майбутнє нашої країни". Та нема вже за що воювати, путін: майбутнє для твоєї росії відсутнє, бо його не може бути за визначенням, вісь часу для імперської раші остаточно обірвалася в прірву 24 лютого 2022 року.

Світовому організмові не потрібний таки «орган», як згнила наскрізь російська імперія, точніше – давно не імперія уже, а те, смердюче, що від неї залишилось. Світ – усі його п’ять континентів і двісті держав – має вже просто зараз приступати до проектування і створення нової конструкції для міжнародних стосунків і гарантій.

Яке місце матиме там територія, що займає нині майже 15 відсотків суходолу? Наразі відомо одне: спочатку виплачуватиме репарації.

Сергій Тихий

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-