На Луганщині агресор продовжує обстріли об’єктів критичної інфраструктури – Гайдай

На Луганщині агресор продовжує обстріли об’єктів критичної інфраструктури – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російський агресор продовжує обстріли об’єктів критичної інфраструктури; сьогодні влучили у адмінбудівлю Укртелекому у місті Попасна.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Російська армія продовжує бити по об’єктах критичної інфраструктури – сьогодні вони влучили в адмінбудівлю підприємства зв’язку, людей врятовано», - написав очільник області.

Він уточнив, що сьогодні у Попасній загарбники влучили у будівлю Укртелекому, де рятувальники працюють і досі – полум’ям охоплено близько 1000 квадратних метрів. Всіх людей, які там перебували, було евакуйовано.

Також у Попасній сьогодні зруйновано приватний будинок – під завалами опинилися люди. Рятувальникам вдалося одразу врятувати одну людину, однак роботи довелося призупинити через повторний вогонь росіян.

Крім того, у Попасній пошкоджені будівлі двох пожежних частин.

За словами Гайдая, у Сєвєродонецьку унаслідок російського вторгнення палали будинки по вул. Курчатова, Новікова, Вілесова, проспекту Гвардійський, у Сиротиному.

У місті Рубіжне – по вул. Менделєєва, Радянська, Хіміків, Визволителів, Залізнична, Шкільна тощо пошкоджені будинки.

«Агресор не перестає руйнувати наші домівки – цілі райони міст області. І поки співробітники ДСНС намагаються врятувати людей та будівлі після обстрілів, росіяни посилюють вогонь. Навіщо? Щоб примножити страх людей, зламати віру, припинити роботу рятувальників. Тобто зробити усе, щоб люди цілодобово перебували у небезпеці», - наголосив керівник області.

Однак пожежники працюють, поки не потрапляють під відкриті обстріли, а потім повертаються знов, підсумував Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-