МВС поки не має інформації, куди російські окупанти повезли мера Скадовська

МВС поки не має інформації, куди російські окупанти повезли мера Скадовська

Укрінформ
Одна зі стратегій російської федерації - це викрадення людей з подальшою спробою залякування та прикриття ними, як живим щитом.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Останнім часом ми починаємо розуміти, що це одна із, навіть не тактик уже, стратегій російської федерації - це викрадення людей, а потім спроба чи то обмінів їх, чи певне якесь залякування, чи просто прикриття ними як живим щитом», - сказав Денисенко.

За його словами, на Півдні України російські загарбники вже викрали мерів трьох міст - Мелітополя, Дніпрорудного та Скадовська.

«Власне кажучи, якщо ми будемо говорити про Південь України, то складається взагалі враження про те, що насправді росіяни з одного боку не розуміють, що їм робити із цими окупованими територіями, тому що вони не можуть ніяк налагодити роботу колаборантів, тому що їх насправді дуже мало і немає можливості їм управляти цими містами легітимно, або хоча б напівлегітимно», - розповів радник міністра МВС.

Також Денисенко додав, що наразі в МВС немає інформації, куди російські окупанти повезли міського голову Скадовська.

«Відносно мера Дніпрорудного я не можу підтвердити, що він знаходиться зараз в Луганську. Відносно мера Мелітополя - так, справді, його вивезли в Луганськ», - сказав радник міністра МВС.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-