На Луганщині загарбники зазнали значних втрат та відступили – Гайдай

На Луганщині загарбники зазнали значних втрат та відступили – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російські війська зазнали значних втрат та відступили. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Росіяни вкотре хотіли захопити Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, але зазнали значних втрат та відступили. В районі Попасної противник намагається утримати зайняте положення… У Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську протягом ночі палали десятки житлових будинків. У Рубіжному один загиблий, вісім дорослих поранених і дитина», - написав очільник області.

Він пояснив, що через свої численні поразки, ворог цинічно зриває зло на мирному населенні й всю ніч загарбники продовжували обстріли. Зараз російські військові гатять по містах Луганщини.

«Щодо соцінфраструктури - рашисти поцілили в «стратегічний об‘єкт» - басейн. У Лисичанську перебито газопровід», - додав Гайдай та опублікував відео палаючого басейну.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-