У Василівці на Запоріжжі вороги зруйнували очисні споруди

У Василівці на Запоріжжі вороги зруйнували очисні споруди

Фото
Укрінформ
У місті Василівка Запорізької області внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено очисні споруди.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"У результати обстрілу військами рф очисних споруд Василівського експлуатаційного цеху водопостачання та водовідведення, який знаходиться у с. Верхня Криниця, зруйновано декілька важливих об’єктів. Крім руйнування адміністративної будівлі, пошкоджена лінія електроживлення. Також зруйнована будівля каналізаційної насосної станції №1, що подає стічні води м. Василівка на очисні споруди каналізації", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що зворотні води з міста зараз потрапляють до р. Дніпро без будь-якого очищення. І навіть у разі відновлення живлення функціонування очисних споруд неможливе. Капітального відновлення потребує споруда та обладнання каналізаційної насосної станції №1.

За першої ж можливості, коли з’явиться доступ до цих об’єктів, ремонтні роботи будуть обов’язково проведені, запевнили в адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-