У понеділок мають запрацювати 10 гуманітарних коридорів

У понеділок мають запрацювати 10 гуманітарних коридорів

Відео
Укрінформ
У понеділок, 14 березня, планується організувати роботу 10 гуманітарних коридорів для евакуації людей.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його даними, зокрема, сьогодні намагатимуться поновити рух з Бердянська в Маріуполь колони з гуманітарним вантажем та автобусами для евакуації на зворотному шляху.

Також Тимошенко поінформував, що мають запрацювати такі коридори:

Богданівка та Нова Богданівка – Бровари; Перемога – Бровари; Бобрик – Бровари; Гостомель – Білогородка; Немішаєве та Ворзель – Білогородка; Дмитрівка – Білогородка; Сєвєродонецьк – Слов’янськ; Попасна – Слов’янськ та Гірське – Слов’янськ.

Окрім того, у своєму відеозверенні віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук наголосила: "Ми вкотре будемо намагатися сьогодні нарешті розблокувати рух гуманітарного конвою з продуктами та медикаментами з міста Бердянськ через Мангуш в місто Маріуполь".

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-