Харківщину за добу обстріляли майже 50 разів

Харківщину за добу обстріляли майже 50 разів

Укрінформ
Упродовж доби російські війська обстріляли Харківщину майже 50 разів.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За минулу добу російські окупаційні війська нанесли приблизно 50 артилерійських, мінометних обстрілів по житлових районах Харкова, Чугуєва, Ізюма, Рогані. У порівнянні з попередніми днями – ситуація менш напружена. Але ЗСУ не втрачають пильності. Знову спостерігали певна активність безпілотних літальних апаратів противника для розвідки», - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, ворог продовжує атакувати Ізюмський район та влучив в установку комплексної підготовки газу біля с. Глазунівка. Внаслідок цього сталося інтенсивне горіння газу, травмована одна людина.

В Осколі, де окупанти атакували психоневрологічний інтернат, відновили функціонування закладу. Наразі там перебувають 350 підопічних та працівників. Паралельно із закладу відбувається евакуація.

«Щодня наші бійці завдають значних втрат противнику та не дають просунутися вперед. У тому ж Ізюмському районі мобільна група протиповітряної оборони ЗСУ збила російський винищувач», - додав начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-