Репер Фейс вибачився перед українцями і сказав, що більше не приїде в росію

Репер Фейс вибачився перед українцями і сказав, що більше не приїде в росію

Укрінформ
Російський репер Фейс, чиє справжнє ім'я — Іван Дремін, заявив, що більше не приїде в росію і не даватиме концертів у країні, він вибачився перед народом України і закликав російську владу припинити війну.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сториз співака в Інстаграмі.

«Перша річ: Я закликаю нашу (російську – ред.) державу та армію одуматися і припинити руйнування міст та життів на території братнього народу», - пише Фейс.

Він також вибачився «у всього українського народу за ті страждання, які завдала вам наша країна». При цьому він наголошує, що «у справжнього зла ніколи не вистачить сміливості зізнатися навіть самим собі у власних злочинах».

У війні в Україні, на думку Фейса, винна російська держава, більша частина народу росії — люди, які «не думають власною головою» та «радіють літері „Z“» — а також інтелігенція, представники якої «могли зробити більше, але побоялися чи полінувалися».

«Мене як російського артиста тепер практично не існує, як (російського – ред.) громадянина теж. Я більше не збираюся платити податки в росію, я поїхав і більше не приїду в росію, я більше не даватиму концертів у росії», - заявляє репер.

Він також говорить про те, що остаточно відмовляється визнавати своєю російську державу, яка вижила його з батьківщини. При цьому виконавець сподівається, що колись росія стане «гідною державою», а він знову зустрінеться зі своєю сім'єю та аудиторією в росії.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-