Є версія, що російським льотчикам не дають змоги катапультуватися - Денисенко

Є версія, що російським льотчикам не дають змоги катапультуватися - Денисенко

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив про існування версії, що російським військовим льотчикам, які виконують завдання кремля в Україні, не дають змоги катапультуватися.

Про це він сказав під час телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні ... був збитий літак біля Чернігова, і льотчик не катапультувався. Не катапультувався через ту причину, що в нього стропи катапультні були обрізані. Судячи з усього, існує зараз версія про те, що росіяни, відправляючи своїх льотчиків бомбувати наші міста, скоюючи ці злочини, вони вчиняють іще один - вони не дають можливості своїм пілотам катапультуватися", - зазначив Денисенко.

За його словами, якщо така тенденція зберігатиметься, це свідчитиме про те, що росіяни бояться своєї армії, "бо потрапивши в полон, починає говорити (пілот - ред.) правду і починає розповідати про всі ті злочини, на які їх штовхає вище керівництво кремля”.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-