Міноборони білорусі назвало фейком інформацію про ракетний удар по своєму селу

Міноборони білорусі назвало фейком інформацію про ракетний удар по своєму селу

Укрінформ
Міністерство оборони білорусі спростувало інформацію про ракетний удар по білоруському селу, під яким, імовірно, маються на увазі Копані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у ТГ-каналі Белта.

"Військове відомство заявляє, що інформація про завдання ударів по території республіки білорусь є черговою провокацією і спробою розкачати білоруське суспільство", - йдеться в повідомленні.

Далі заявляється, що станом на 18:30 "ані засоби контролю та розвідки повітряного простору, ані підрозділи МНС, які виконують завдання у цих районах, не підтверджують таку інформацію".

У свою чергу, від місцевих жителів надійшла суперечлива інформація у ЗМІ. Так мешканка Копанів розповіла "Єврорадіо", що "11 березня в районі Копанів, а також поблизу інших сіл сталися вибухи… шибки тряслися, було страшно". За її словами, це було приблизно о 16.00 (мск).

Як повідомлялося, російські літаки завдали удару по населеному пункту Копані в Білорусі, залетівши з території України. Пізніше прийшло уточнення, що, крім н.п. Копані, росіяни атакували у білорусі ще два населених пункти.

З 24 лютого в Україні триває війна проти російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-