Журналіст «Радіо Свобода» отримав контузію внаслідок удару військ рф на Київщині

Журналіст «Радіо Свобода» отримав контузію внаслідок удару військ рф на Київщині

Укрінформ
Кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір отримав контузію внаслідок удару російських військ у Київській області.

Як передає Укрінформ, про це голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко повідомив у Фейсбуці.

Фото: Фейсбук Sergiy Tomilenko

Українська служба Радіо Свобода поінформувала, що ракетний удар чи удар з авіації стався близько 3:00 11 березня у Баришівці. Внаслідок нападу є ще постраждалі, проте точна кількість наразі невідома. Загиблих немає.

Домедичну допомогу Кушніру надали військові медики і лікарі Баришівки. Зараз він перебуває у задовільному стані.

Керівництво української служби Радіо Свобода перебуває на зв’язку із Кушніром, який працює фронтовим кореспондентом у містах навколо Києва, де ведуться бої з російськими загарбниками.

"Це ж треба знати Мар’яна. Він уже… втік з лікарні. У Баришівці йому надали допомогу, поставили крапельницю. Мар’ян Кушнір був при виконанні професійних обов’язків", - зазначила керівник київського бюро Радіо Свобода Інна Кузнецова.

Кушнір працює на Радіо Свобода з 2015 року, зараз він активно висвітлює події, пов’язані з масштабним вторгненням росії в Україну, зокрема на Київщині.

"Національна спілка журналістів України висловлює солідарність із Мар’яном Кушніром, який відважно виконує професійний обов’язок, висвітлюючи війну росії проти України. Саме завдяки репортажам воєнних репортерів увесь світ знає правду про людиноненависницьку російську окупацію. НСЖУ фіксує воєнні злочини проти працівників ЗМІ та інформує про інциденти Європейську та Міжнародні федерації журналістів", - наголосив Томіленко.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк поінформував, що майже дві тисячі іноземних журналістів щодня перебувають у найгарячіших точках розв’язаної росією війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-