Україна звільнила від загарбників п’ять населених пунктів на Чернігівщині

Україна звільнила від загарбників п’ять населених пунктів на Чернігівщині

Укрінформ
Сили спротиву, що діють у Чернігівській області звільнили 5 населених пунктів від російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомило у Фейсбуці.

"Підрозділи російської федерації не спроможні в повному обсязі вести бойові дії. Існує паніка серед офіцерського складу, що їх кинуло вище військово-політичне керівництво. Морально-психологічний стан солдат не сприяє виконанню завдань. І як результат маємо над нашими населеними пунктами Чернігівщини державні прапори України і два бронетранспортери, які тепер будуть служити на благо українського народу, - наголосили українські захисники.

Як повідомляв Укрінформ, Срібнянська територіальна громада Чернігівської області вдруге передала здобуті трофейні боєприпаси на потреби ЗСУ.

Як повідомляє Чернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, "днями зі Срібнянської ТГ до Збройних сил України відправили повну вантажівку боєприпасів, відбитих у ворога. Снаряди для реактивного залпового вогню "Град" з підбитого ворожого авто завантажили на відремонтований "КамАЗ" окупантів силами тероборони. Тепер їх використовуватимуть ЗСУ проти російських загарбників. Техніку вже доставили за призначенням".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-